دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه با استقبال از تشکیل مجمع خیرین فرهنگ ساز گفت: خانه صنعت و معدن کرمانشاه با وجودی که جزء استانهای صنعتی کشور نیست اما به واسطه خدمات زیادی که انجام داده است رتبه سوم کشور را دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه؛ از تشکیل مجمع خیرین فرهنگساز در استان خبر داد و گفت: این مجمع برای اولین بار در سطح کشور با کمک خانه صنعت و معدن کرمانشاه تشکیل میشود.
«بهرام فاضلی زاد» روز یکشنبه در نشست با هیات مدیره خانه صنعت و معدن کرمانشاه، توسعه را مستلزم رشد و پیشرفت متوازن و متناسب ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی دانست و افزود: محور و شاخصه اصلی توسعه دانایی است و دانایی با آموزش امکان پذیر است، آموزشی که منجر به تغییر رفتار شود.
او سرمایه گذاری در حوزه فرهنگ و هنر را کمک به ارتقا شاخص های اجتماعی جامعه عنوان کرد و از بخش خصوصی و واحدهای تولیدی خواست در حوزه فرهنگ و هنر در راستای ارتقا زیرساختهای فرهنگی و به تبع آن تغییر رفتار در جامعه سرمایه گذاری کنند.
فاضلی زاد با اشاره به وجود هنرمندان بزرگ کرمانشاه در زمینه های مختلف، شعر و ادبیات، گرافیک، خوشنویسی و موسیقی در سطح کشور گفت: متاسفانه در معرفی بزرگان استان به جامعه و کشور کاری انجام ندادیم و باید در این زمینه کارهای فرهنگی بسیار زیادی صورت گیرد.
وی همچنین با اشاره به فعالیت های خیرین در زمینه های احداث کارخانه، مسجد، بیمارستان، مدرسه و شیرخوارگاه در سطح استان گفت: بزرگان کارآفرین استان نیز برای الگوبرداری فرهنگ جامعه از آنان به خوبی معرفی نشدند.
مدیرکل فرهنگ ارشاد و اسلامی استان کرمانشاه در ادامه خواستار امضا یک تفاهم نامه همکاری بین خانه صنعت و معدن و این اداره کل برای اجرای برنامه های هنری و فرهنگی مختلف شد و گفت: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تمام امکانات خود را در اختیار آموزش نیروی کار و اجرای برنامه های تبلیغاتی و برگزاری آیین های خانه صنعت و معدن می گذارد.
فاضلی زاد همچنین با اشاره به حمایت تسهیلاتی اداره کل فرهنگ ارشاد و اسلامی کرمانشاه از واحدهای تولیدی مرتبط با این اداره کل در بحث جبران خسارت های ویروس کرونا گفت: این اداره با تمام وجود از بحث اشتغال و واحدهای تولیدی مرتبط با خود حمایت می کند.
فرهنگ کار را باید در کرمانشاه جا بیندازیم
رییس خانه صنعت و معدن کرمانشاه، با اشاره به پتانسیل اقتصادی و نیروی کار استان، علت نرخ بالای بیکاری را نبود فرهنگ کار در کرمانشاه دانست و گفت: باید فرهنگ کار و تلاش را در استان جا بیندازیم.
جهانبخش شکری در این جلسه افزود: اگر فرهنگ کار مانند برخی از استان های کشور در میان مردم کرمانشاه جا بیندازیم دیگر مشکل و معضل بیکاری را با توجه به ظرفیت و پتانسیل بالای استان نخواهیم داشت.
او خواستار تحقیق و تلاش علمی برای پیدا کردن علل ضعف فرهنگ کار در استان شد و گفت: باید با آموزش و الگوبرداری از کارآفرینان موفق تلاش کنیم فرهنگ کار در استان تقویت شود.
رییس خانه صنعت ومعدن استان کار برای مردم کرمانشاه را یک افتخار دانست و خواستار اجرای برنامه های فرهنگی، هنری متعدد در حوزه های مختلف در راستای پاسداشت فرهنگ کار و کارآفرینان شد.
خانه صنعت و معدن کرمانشاه جزء سه خانه های اول کشور است
دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز در این دیدار با استقبال از تشکیل مجمع خیرین فرهنگ ساز گفت: خانه صنعت و معدن کرمانشاه با وجودی که جزء استانهای صنعتی کشور نیست اما به واسطه خدمات زیادی که انجام داده است و جزء سه خانه های اول کشور است
«فرهاد مرزی» در ادامه یکی از اقدام های مهم خانه صنعت و معدن استان پیگیری و ایجاد اشتغال و رفع بیکاری اعلام کرد و گفت: ۹۰ درصد مصوبات کارگروه اشتغال و رفع موانع تسهیل استان که دبیر آن خانه صنعت و معدن است، اجرا شده است.
او همچنین از جمله اقدام های خانه صنعت و معدن کرمانشاه را تشکیل اولین مجمع غذایی و اقتصادی در کشور، اولین مجمع فنی و حرفه ای خانه صنعت و معدن در کشور، راه اندازی نمایشگاه توانمندی واحدهای تولیدی استان با ۹۸ غرفه اشاره کرد.
مرزی در ادامه گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۸۵۰ مجوز تاسیس واحدهای تولیدی و صنعتی توسط خانه صنعت و معدن استان صادر شده است.
دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن کرمانشاه همچنین گفت: این خانه در بحران شیوع بیماری ویروس کرونا ۷۵۰ میلیون تومان در پویش ایران همدل کمک کرد و در زمینه های مختلف از اعضا، بیماران خاص و تیم های ورزشی استان حمایت کرده است.
در این جلسه مقرر شد مجمع خیرین فرهنگ ساز با کمک خانه صنعت و معدن استان تشکیل شود و این نهاد از برنامه های مختلف هنری حمایت کند.
در پایان جلسه اعضای حاضر در جلسه از نمایشگاه توانمندی خانه صنعت و معدن استان بازدید داشتند.
انتهای پیام/