مهندس جهانبخش شکری رییس خانه صنعت و معدن و رییس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان کرمانشاه و مهندس مظفر عبدالله مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک به همراه دیگر بزرگان صنعت ایران با منصوری معاون اجرایی معاون اول رییس جمهور دکتر مخبر در جلسه ای چند ساعته به مشکلات بخش صنعت و معدن پرداختند.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت استان کرمانشاه؛ مهندس جهانبخش شکری رییس خانه صنعت و معدن و رییس کانون انجمنهای صنفی کارفرمایی استان کرمانشاه و مهندس مظفر عبدالله مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت روژین تاک به همراه دیگر بزرگان صنعت ایران با منصوری معاون اجرایی معاون اول رییس جمهور دکتر مخبر در جلسه ای چند ساعته به مشکلات بخش صنعت و معدن پرداختند.
رییس خانه صنعت،معدن و تجارت استان کرمانشاه به قطع شدن برق در تابستان و قطعی گاز در زمستان پرداختند و اظهار داشتند: قطع شدن انرژی های مانند برق و گاز به یکی از مشکلات عمده تولید تبدیل شده است که تاثیر به سزایی در تولید ،فروش و قیمت تمام شده کالا دارد.
رییس خانه صنعت، معدن وتجارت و رییس کانون انجمن های صنفی کارفرمایی استان کرمانشاه، تعهد ارزی را ترمزی برای صادرات کشور دانست و افزود: با توجه به اینکه قیمت کالای ما در داخل تعیین میشود در زمان صادرات به عراق نیز آنها کالاها را با ریال و تومان خریداری می کنند و ارزی به ما نمی پردازند، لذا ایجاد تعهد ارزی خود ترمزی برای صادرات به این گونه کشورها است.
شُکری تاکید کرد: سیاست گذاران باید تلاش کنند تصمیمات یک شبه را اتخاذ نکنند. در سیاستگذاریها باید به نحوی عمل شود که برای صادرکننده محدودیت هایی ایجاد نگردد و نیز بدست آوردن بازار در کشورهای همسایه به سختی بدست میآید ولی یک شبه از دست خواهد رفت.
وی خطاب به دولتمردان گفت: تقاضای ما از دولتمردان و مدیران ارشد این است که تلاش کنند همواره گمرکات ما فعال بماند و کالاهای صادراتی ما با سرعت بیشتری به آن سوی مرز منتقل شود.
رئیس خانه صنعت ، معدن و تجارت کرمانشاه افزود: اگر کالاهای ما برای ترخیص مدت های طولانی در صف بماند عوارض دیگری را به دنبال خواهد داشت و باعث هزینه های گزافی در حمل و نقل و خواب کالاها در مرز خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در گذشته جایزه صادراتی به صادرکنندگان اهدا می شد گفت: در حال حاضر نه تنها این جایزه صادرات وجود ندارد بلکه صادرکنندگان با محدودیتهایی نیز مواجه میشوند.
شکری چند نرخی بودن ارز را نیز از دیگر مشکلات صادر کنندگان برشمرد و گفت: اگر در سیاستگذاریها یک قیمت ثابت برای ارز تعیین شود و قیمت داخلی ما با قیمت جهانی برابری کند، یک بازار مناسب هم برای تولید کننده، هم صادر کننده و هم وارد کننده خواهد بود اما تا زمانی که ارز چند نرخی باشد و نوسان قیمت در بازار ارز وجود داشته باشد هر روز سرمایه تولیدکنندگان کوچکتر و توان خرید کالا از آنها گرفته خواهد شد.
انتهای پیام/