مدیرعامل شرکت پایا فرآیند نواندیش از اشتغالزایی 34 نفر در این شرکت خبر داد و گفت: 20 نفر به صورت مستقیم و 14 نفر به غیر مستقیم مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه؛ معین حیدری مدیرعامل شرکت پایا فرآیند نواندیش و عضو هیات مدیره انجمن تخصصی شیمیایی و سلولزی خانه صمت استان و همچنین عضو خانه صنعت و معدن جوانان استان کرمانشاه طی مصاحبه ای به مناسبت هفته کارآفرینی اظهار داشت: علت انتخاب صنعت نایلون های صنعتی را علاقمندی به کار تولید و وجود پتانسیل تولید این محصول در استان کرمانشاه می دانم.
وی تلاش و پشتکار و همچنین اعتقاد به خدای متعال جز عواملی دانست که باعث پیشرفت در کارش شده است.
مدیرعامل شرکت پایا فرآیند نواندیش در ادامه افزود: صبر زیاد ، سختکوشی و تسلط کامل بر مسائل فنی و علاقه به کار و احساس مسوولیت نسبت به پرسنل مجموعه را می توان جزء عواملی دانست که باعث پیشرفت در کارش شده است .
وی گفت: حدود ۸ سال در این حوزه فعالیت دارم و در حین کار و فعالیت در این حرفه احساس آرامش دارم، اما راجع به ثروت اگر کار تولیدی صرفا به عنوان منبع تولید ثروت برای کارآفرین تلقی شود قطعا در این شرایط اقتصادی سخت دچار شکست خواهیم شد.
حیدری در مورد کسب درآمد نیز بیان داشت: اگر فقط هدف کسب پول و درآمد به هر قیمتی باشد راههای خیلی سادهتری وجود دارد، اما کسب حلال یقینا با سختی همراه خواهد بود که با علاقه و توکل بر خدا به آسانی دست یافتنی خواهد بود.
وی در رابطه با جمله آیا شکست لازمه پیشرفت است نیز گفت: هر شکست میتواند درس ارزنده به ما بدهد که باید از آن آموخت و در مسیر پیشرفت حرکت کرد برای من هر شکستی مقدمه یک پیروزی بوده،به نظر من نگاه به شکست باید به عنوان یک تجربه و جزیی از کار باشه اگر با این نگاه شکست را بررسی کنیم دچار نا امیدی و یاس نخواهیم شد.
مدیرعامل شرکت پایا فرآیند نواندیش در مورد رابطه ثروت با معنویت اظهار داشت: از ثروت به نوعی می توان در راستای ارتقا معنویت و همچنین تخریب آن استفاده کرد که به نظرم ثروت زمانی درست بدست میآید که منطق قوی معنوی در پشت آن نهفته باشد.
وی در پاسخ به سوال، اگر کسب و کار خود را همین الان بطور کامل از دست بدهید، چکار می کنید؟ گفت: این مورد برام اتفاق افتاده، دوباره از نو شروع کردم و با اینکه خیلی سخت بود، اما امیدم را هیچوقت از دست ندادم و خدا را شکر یک مجموعه جدید با قابلیتهای بهتر نسبت به قبل ساختم.
حیدری در ادامه گفت: آغاز هر کسب و کاری عشق و تحمل سختی ها را در پی دارد، به قول حضرت حافظ باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش.
وی رسالت خود را این چنین بیان کرد؛ در این شرایط سخت و بیکاری که در جامعه حاکم است بتوانم یه قدم خیلی کوچک در راستای کارآفرینی بردارم و با این کار به جامعه کمک کنم.
وی در پایان اظهار داشت: من خیلی کوچکتر از آن هستم که احساس کنم جایگاهی دارم و یک سرباز در حوزه صنعت می باشم.
انتهای پیام /