شنبه 1 دي 1403

دکتر عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی یک روز از حضور خود در استان کرمانشاه را به بازدید از صنایع، حضور در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نشست بررسی مشکلات در جهت رفع موانع و هم اندیشی شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داد. این بازدید ها و جلسات به همت خانه صنعت و معدن برنامه‌ریزی شده بود با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مدیرکل نظارت بر گمرکات استان، اعضای هیئت رئیسه خانه صنعت و معدن استان، رئیس پارک علم و فناوری استان و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن و تجارت از کرمانشاه به نقل از خبرنگار میلکان، دکتر عبدالرضا مصری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی یک روز از حضور خود در استان کرمانشاه را به بازدید از صنایع، حضور در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و نشست بررسی مشکلات در جهت رفع موانع و هم اندیشی شرکت‌های دانش بنیان اختصاص داد. این بازدید ها و جلسات به همت خانه صنعت و معدن برنامه‌ریزی شده بود با حضور رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مدیرکل نظارت بر گمرکات استان، اعضای هیئت رئیسه خانه صنعت و معدن استان، رئیس پارک علم و فناوری استان و جمعی از مدیران و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان برگزار شد.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر مسئله کار، اشتغال و تولید جزو پنج اولویت استان های دیگر باشد در استان کرمانشاه اولویت اول است.

دکتر عبدالرضا مصری با تاکید بر اینکه در استان کرمانشاه به جز تولید هیچ گونه منابع درآمد دیگری نیست خاطرنشان ساخت: منابع درآمدی ما فقط منحصر به تولید است.اشتغال ما که در بدترین وضعیت کشور قرار دارد، جز تولید هیچ راهی برای حل آن وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به اشباع و عدم نیاز در دستگاه‌های دولتی تنها راه ایجاد اشتغال در بخش خصوصی است. ایجاد اشتغال در حوزه خدمات نیز خوب است اما باعث بالا رفتن هزینه‌ها می‌شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تولید را به نفس کشیدن تشبیه کرد که دم آن تولید است و فروش و صادرات بازدم این عمل حیاتی و تصریح کرد: اگر تولید خروجی نداشته باشد تولید کننده نمی تواند دوام بیاورد. زمانی تولید رونق می‌گیرد که دست‌اندرکاران بتوانند موانع پیش روی صادرات و فروش را برای تولیدکنندگان بردارند. تسهیل نکردن راه‌های صادرات موجب اختلال در تولید، رکود و تعطیلی صنایع می‌شود.

مصری اظهار داشت: امروز هیچ جهادی را در برای مملکت به اندازه تولید و اشتغال واجب نمی‌بینم. مقام معظم رهبری ۱۰ سال است که می‌گوید. اما ما به یک سری مسائل فرعی چسبیده‌ایم که هیچ مشکلی از مملکت را حل نمی‌کند.

رئیس خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز ضمن تبریک انتخاب مجدد دکتر مصری به عنوان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هر زمان که دکتر مصری در استان حضور دارد در بازدید و جلسات پیگیر مشکلات واحدهای تولیدی می شود که این نشان از دلسوزی و توجه آنها به تولید و اشتغال استان دارد.

مهندس جهانبخش شکری خاطر نشان ساخت: مدیران استان باید طوری به مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی نگاه کنند که انگار خودشان صاحبان کارخانه هستند.

دبیر اجرایی خانه صنعت و معدن استان کرمانشاه نیز خواستار رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان در زمینه صادرات و واردات دستگاههای خط تولید و تسهیل در امور اداری استان شد و گفت: برخی از شرکت‌های کرمانشاهی این انتظار را دارند که یک خط ویژه برای صادرات کالای تولیدی خود از مرزهای کرمانشاه داشته باشند.مهندس فرهاد مرزی افزود: کمبود آتش نشانی و امکانات مناسب اطفاء حریق در مرز پرویزخان با توجه به حضور گسترده کامیونهای حامل مواد سوخت عراق در این مرز نگرانی هایی را برای صادرکنندگان به وجود آورده است.

در بازدید نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از صنایع استان کرمانشاه مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی کرد فوم غرب، روکش کاران کاج و کارخانه کرپناز مورد بررسی قرار گرفت. مدیران این واحدهای تولیدی مشکلات و موانع تولید و توسعه خود را مطرح کردند. شرکت کرد فوم غرب به عنوان تنها تولید کننده فوم های استاندارد خواستار نظارت بیشتر بر تولیدکنندگان محصولات غیر استاندارد شد. این تولید کننده با بیان اینکه هزینه فوم استاندارد چند برابر فوم غیر استاندارد است ،گفت: فوم‌های غیر استاندارد استفاده شده در صنعت ساختمان می‌تواند دردسرهای بعدی را به دنبال داشته باشد.

این کارآفرین خواستار دریافت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ برای راه اندازی خط تولید فوم هایی شد که در غرب کشور تولید نمی‌شود و بازار صادرات خوبی در عراق دارد.

مدیرعامل شرکت روکش کاران کاج نیز ضمن تشریحفعالیت این شرکت گفت: برای سرمایه در گردش نیازمند یک میلیارد تومان تسهیلات استکه با توجه به تولید محصول مورد نیاز این شرکت در شرکت‌های دانش‌بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی این تسهیلات را در اختیار ما قرار می‌دهد اما باید ۳۰ درصد از تسهیلات آورده شرکت باشد.

مدیر این واحد درخواست داشت تا سهم کمتری آورده از آنها اخذ گردد.

شرکت بعدی که مورد بازدید قرار گرفت شرکت کرپ‌ناز بود. این واحد صنعتی قدیمی در کرمانشاه از واحدهای راکد استان بود که با طرح در ستاد تسهیل به سرمایه‌گذار جدید واگذار شد و در حال حاضر روزانه ۳۷ هزار مترمربع پارچه تولید و روانه بازار می‌کند. این واحد برای نصب خط تولید جدید بواسطه واردات دستگاههای این خط، با گمرک مشکل پیدا کرده است. با طرح مشکل در ستاد تسهیل دستورات لازم جهت تسهیل در راه اندازی خط جدید داده شد.

مباحث عدم حمل یکسره‌، خواب چند شبه کامیونداران در برخی مرزها و برخی مشکلات دیگر صادر کنندگان با گمرکات مورد بررسی قرار گرفت. عدم تخصیص آب توسط شرکت آب منطقه‌ای به یک واحد بتون آماده در سراب قنبرکرمانشاه، تقاضای تقسیط و امهال تسهیلات از دیگر مباحث این جلسه از ستاد تسهیل بود.

رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه نیز در نشست اعضای انجمن شرکت های دانش بنیان استان کرمانشاه با نایب رئیس مجلس گفت: صنعتگران و کارآفرینان باید به صورت ویژه تکریم شوند و تولیدکنندگان دانش بنیان ۲چندان است. دکتر سیامک آزادی بیان داشت: تولید کنندگان دانش بنیان برای تولید یک محصول تحقیق و پژوهش می‌کنند تا به نتیجه برسند. این امر بسیار هزینه بر می باشد.

وی ضمن تبریک انتخاب دکتر مصری به عنوان نایب رئیس مجلس از وی و همکارانش برای تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان تقدیر کرد و بیان داشت: باید هرچه سریعتر آیین نامه‌های اجرایی این قانون تدوین شود.

دکتر آزادی با بیان اینکه ظرفیت های عالی در استان کرمانشاه در حوزه تولیدات دانش بنیان وجود دارد گفت: در برخی تولیدات ما تنها تولید کننده در کشور و خاورمیانه هستیم . استان کرمانشاه با ۱۲ واحد فناور جزو ۶ استان اول کشور است اما در حوزه دانش بنیان با توجه به تمرکز دادن مجوز های دانش بنیان در مرکز با وجود آنکه کرمانشاه در غرب کشور رتبه اول را دارا می باشد اما سهمی بیش از ۶۳ شرکت را به خود اختصاص نداده است.

وی تصریح کرد:در استان کرمانشاه پتانسیل حداقل ۱۲۰ شرکت دانش بنیان را داریم که با امکان سنجی که انجام شده است امیدواریم بتوانیم به آن برسیم.

دکتر آزادی از دکتر مصری خواست تا با نظارت و تاکیدی که می کنند سهم مناسبی برای استانهایی مانند کرمانشاه در اعتبارات قابل توجه صندوق نوآوری و شکوفایی کشور و معاونت فناوری رئیس جمهور لحاظ شود.

وی با اشاره به تکمیل برج فناوری در کرمانشاه اظهارداشت: بزرگترین برج فناوری کشور با زیربنای ۲۰ هزار مترمربع پذیرای اکوسیستم دانش بنیان و فناوری استان می باشد. برای سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه نیز درخواست تامین زمین صنعتی شرکتهای دانش بنیان مطرح شده است که امیدواریم مورد تصویب قرار بگیرد.

رئیس انجمن دانش بنیان و دیگر اعضای این انجمن در ادامه به طرح مسئله ، مشکلات و چالش‌های این حوزه در استان پرداختند.

تغییر نگاه سنتی بانکها به دریافت وثایق از شرکتهای دانش بنیان، نسبت به دیگر تولیدات ، عدم همراهی و سرعت عمل پایین دستگاه‌های مجوز دهنده، بانکها و امور مالیات و دارایی از مشکلات پیش روی شرکتهای دانش بنیان اعلام شد.

انتهای پیام/ 

 

آموزشگاه

ارتبـاط با ما

آدرس : کرمانشاه - شهرک صنعتی بیستون ابتدای شهرک ساختمان خدمات فناوری کسب و کار

تلفکس : 34735098-083

تلفن :    34735108-083

کانال تلگرام:   ksh-himt@

E-Mail : khsanat_kermanshah@yahoo.com

 

Template Design:Dima Group