مدیرعامل شرکت دشت سبز غرب از شرکتهای مجتمع کشت و صنعت روژین تاک به عنوان واحد نمونه ملی در سی و ششمین دوره انتخاب و معرفی برگزیدگان بخش کشاورزی کشور معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت از کرمانشاه به نقل از میلکان ؛ مهندس حمیدرضا جهانگیری، در آیین تجلیل از برگزیدگان ملی و استانی بخش کشاورزی استان کرمانشاه که با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، نماینده ولی فقیه در جهادکشاورزی استان و جمعی از مدیران ادارات تابعه جهادکشاورزی و مدیران این سازمان برگزار شد گفت:روژین تاک بزرگترین واحد فرآوری گوجه فرنگی در خاورمیانه، جزو یکی از ۲۰ کارخانه های تک دنیاست.
این شرکت با ظرفیت تبدیل چهارهزارو۲۰۰ تن گوجه فرنگی به مشتقات فرآوری شده در شبانه روز توانسته سال گذشته به ۱۵ کشور دنیا به ویژه چین ۲۳ میلیون دلار صادرات داشته باشد.
وی با اشاره به تحریمها، جنگ اقتصادی ، تورم و تلاطم بازار ارز بیان داشت: به راحتی می توانیم از پیچ و خمهایی که برخی برای ما درست کردهاند بگذریم، ما اعتقاد داریم که تحریم و فشار خارجی بیش از ۲۰ درصد نمیتواند بر کار ما تاثیر داشته باشد.
این کارآفرین حوزه کشاورزی تاکید کرد: روژین تاک به عنوان یک شرکت کاملا خصوصی، وابسته به هیچ کس و هیچ جایی نیست و توانسته ایم در همین شرایط روی پای خودمان بایستیم، بنابراین همانطور که ما توانستهایم کار کنیم دلیلی نمی بینیم که دیگران نتوانند کار کنند.
مدیرعامل شرکت دشت سبز غرب تنها راه برون رفت کشاورزی کشور از این وضعیت نامناسب فعلی را کشت قراردادی به مفهوم واقعی دانست و اظهارداشت: کشت قراردادی تنها یک برگه کاغذ نیست بلکه یک کار برنامه ریزی شده و شبکه حساب شدهاست.
وی با این استدلال که باورهای روژین تاک و کشت سبز غرب بر منطق کارشناسی استوار است گفت: باور کارشناسی ما این است که در جمهوری اسلامی ایران راحتترین کار ایجاد اشتغال است. ما معتقدیم و باور داریم که کشاورزان و کارشناسان کشاورزی ما می توانند ثروتمندترین اقشار جامعه باشند.
جهانگیری جلوگیری از مهاجرت و ایجاد امنیت در نوار مرزی را یکی از دستاوردهای فعالیت مجموعه روژین تاک عنوان کرد و اظهار داشت: ما باور داریم که جهش تولید از فرمایشات بزرگان ایران به راحتی قابل انجام است. در کرمانشاهی که محلی از اعراب در تولید گوجه فرنگی نداشت پتانسیل تولید ۴۵۰ هزار تن گوجه فرنگی را به وجود آوردهایم. این رقم در حالی ۱۰ درصد از کل تولیدات کشاورزی و دامی استان کرمانشاه را شامل میشود که تنها در پنج هزار هکتار از اراضی این استان مدیریت می شود و ۹۰ درصد مابقی در ۹۵۰ هزار هکتار اراضی دیگر استان تولید میشود.
جهش تولید یک شعار نیست بلکه یک راهبرد کارشناسی است، این انتظار وجود دارد که تولیدات کشاورزی و دامی استان کرمانشاه به ۱۰ میلیون تن افزایش پیدا کند.
این مدیر بخش خصوصی با اشاره به شرایط آب و هوایی ایران خاطرنشان ساخت: درست است که میانگین بارندگی در ایران نصف میانگین جهان بوده و حالا به یک سوم تقلیل پیدا کرده است اما در همین وضع موجود با یک برنامه ریزی درست می توانیم به قطب تولید محصولات کشاورزی در خاورمیانه تبدیل شویم.
وی فاصله مسائل علمی ما با علم دنیا را زیاد برشمرد و گفت: ما در تلاشیم فاصله ها را کم کنیم، اقدامات بسیار خوبی طی ۵ سال گذشته نیز در این زمینه انجام شده است و خبرهای خوب و حیرت انگیزی در آینده نزدیک در این حوزه اعلام خواهیم کرد. سالانه بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد تومان واردات بذر صیفی و سبزیجات داریم و در طول این سال ها هیچ توفیقی در این حوزه نداشتهایم. عدم تولید بذر هیبریدی یکی از بزرگترین نقاط ضعف کشاورزی ما است و باید جبران شود که در این راستا حرکت های خوبی انجام دادهایم.
جهانگیری تولید محصولات سالم و ارگانیک را یک وظیفه و مسئولیت اجتماعی برای مجتمع کشت و صنعت روژین تاک برشمرد و افزود: محصولی که سر سفره مردم می فرستیم باید پاک و سالم باشد، خبر های خوبی در این زمینه نیز خواهیم داشت.
جهانگیری در بخش پایانی صحبتهای خود به نیاز تسهیلات سرمایه در گردش این شرکت برای پرداخت هزینه کشاورزان به مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان اشاره و از ریاست جهاد کشاورزی استان خواست تا با فراهم آوردن این مبلغ با توجه به شفافیت مالی، عدم بدهکاری به بانک و دیگر ارگانها شرایط دریافت این تسهیلات را سهل کند.
انتهای پیام /