رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه بیان داشت: علاوه بر اینکه هدف گذاری کردیم که تا پایان سال تعداد واحد های دانش بنیان را دو برابر کنیم، تقاضا داریم که پارک علم و فناوری دانشگاه ها و انجمن دانش بنیان استان به کمک تولید صنعت استان بیایند.
به گزارش روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت از کرمانشاه، به نقل از میلکان؛ مهندس محسن دارابی درنشست هم اندیشی استاندار و مدیران استان با صنعتگران و معدنکاران در خانه صنعت و معدن کرمانشاه تاکیدکرد: باید خروجی اقدامات مبتنی بر دانش بنیان رفع مشکل واحدهای تولیدی باشد. سهم خرد و دانش باید ارزش افزوده و تولید محصولات ما را بالا ببرد.
وی با اشاره به افزایش هزینه و مشکلات تامین انرژی توسط واحدهای صنعتی و تولیدی استان گفت: یکی از هدف گذاری های ما در حوزه دانش بنیان باید افزایش بهرهوری انرژی باشد. از شرکت های دانش بنیان میخواهیم که به کمک صنایع بیایند تا شاهد نتایج ملموس در کاهش مصرف انرژی همزمان با بالا بردن بهره وری در این حوزه باشیم.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه تصمیمات کشوری و دستورالعمل های یکسان برای تمامی استان ها را کاری غیر عادلانه و غیرکارشناسی دانست و خاطرنشان ساخت: خیلی از مشکلات ایجاد شده به ویژه در استانهای محروم و کمبرخوردار متاثر از تصمیمات کشوری بدون در نظر گرفتن شرایط استان ها است. بند غ ماده ۱۱۹ که واحدهای تولیدی مناطق محروم را از پرداخت حقوق و عوارض دولتی معاف می کرد از ابتدای سال ۱۴۰۱ توسط وزارت اقتصاد و دارایی حذف شد که باعث می شود سرمایهگذاران دیگر تمایل برای حضور در استانها نداشته باشند.
وی افزود: طلب تولیدکنندگان بخش خصوصی از دولت، وزارتخانهها و نهادهای حکومتی به سختی وصول میشود و نیازمند صرف وقت و دوندگی بسیار است. در حالی که اگر مالیات، حق بیمه و حقوق دولتی آنها یک روز دیر پرداخت شود شامل جریمه می شود.
دارابی در ادامه به ارائه گزارشی از صدور جواز تاسیس پروانه بهره برداری و وضعیت اشتغال استان در دوران تصدی امیری مقدم پرداخت و یادآور شد: از دی ماه سال گذشته تا امروز ۷۴۴ جواز تاسیس با پیشبینی سرمایهگذاری ۷هزار میلیارد تومان و فرصت اشتغال ۱۷هزار نفر صادر گردیده است.
وی با اشاره به اینکه ۱۵ تا ۲۰ درصد جواز تاسیس هایی که در خانه صنعت و معدن صادر می شود تبدیل به کار و تولید در شهرک های صنعتی خواهد شد افزود: در این مدت ۴۴ پروانه صنعتی با اعتبار یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۹۰۰ نفر صادر گردیده و ۳۰ پروژه با اعتبار یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز به بهره برداری رسیده است.
رئیس سازمان صمت استان کرمانشاه اظهار داشت: در مدت حضور استاندار کرمانشاه ۴۸ جلسه کارگروه ستاد تسهیل با ۳۵۰ مصوبه تشکیل شده است. در این مدت ۹ واحد صنعتی راکد با مجموعه سرمایهگذاری قیمتهای ثابت ۲۰۰میلیارد تومان و اشتغال ۳۲۱ نفر احیا شده اند و با تامین سرمایه در گردش ۲۸ واحد ۱۸۰هزار تن به تولید استان اضافه شده است.
وی با تاکید بر اینکه توسعه نامتوازن در استان موجب تمرکز جمعیتی و حاشیه نشینی در شهر کرمانشاه شده است گفت: ما به دنبال این هستیم که در تمامی شهرستانهای استان با توجه به پتانسیل و ظرفیت هایی که دارند پروژه ایجاد کنیم در همین راستا پتروشیمیهای سنقر، اسلام آباد غرب، کنگاور و اورامانات را که نتیجه تلاش تیم مدیریتی استان است در حال اجرا داریم.
دارابی با بیان اینکه این فعالیت، خود را باید در شاخص های اقتصادی و اشتغال مرکز آمار ایران نشان دهد گفت: طبق گزارش مرکز آمار سهم اشتغال بخش های صنعت و خدمات در کرمانشاه در پایان سال ۹۹ نسبت به پایان سال ۱۴۰۰ با رشد ۲ و ششونیم واحدی روبرو بوده است. برای رشد یک واحد اشتغال باید نرخ اقتصادی را دو واحد رشد دهیم. بر همین اساس تنها در بخش صنعت شاهد رشد ۴ درصدی اقتصاد بوده ایم، این شاخصها در پاییز ۱۴۰۰ نسبت به زمستان ۱۴۰۰ که استاندار جدید در استان حضور پیدا کرده است از رشد بیشتری برخوردار بوده است.
انتهای پیام /